Izbira božično novoletnih daril je lahko pravi stres. Bolj kot razmišljate kaj podarili, bolj ne veste kaj bi kupili. Za piko na i pa izbirate za motokros navdušenca. No, a vse skupaj

ni tako frustrirajoče kot se sprva zdi –

1. dobra stvar je, da se pri motokros ljubitelju zoži izbor daril,

2. pa smo tukaj mi, ki vam pomagamo s predlogi.

SPREJ ZA VERIGO

Spreji za verigo so zares potrošna roba. Zmanjšuje raztezanje, obrabo verige in podaljšuje njeno življenjsko dobo.

IZDELKI ZA MAZANJE ZRAČNEGA FILTRA

Mazanje in čiščenje zračnega filtra je res osnova vzdrževanja motorja. Rek “čist filter = zdrav motor” pove zadosti.

MUC – OFF

Z najbolj inovativnimi izdelki in pripomočki za nego in čiščenje – sprej proti lepljenju blata na plastike, kompleti za pranje, pena za čiščenje čelade, ščetka za čiščenje, multi sprej,… res ne gre zgrešiti.

ROKAVICE

Verjetno si mislite, saj te že ima? No, ene niso nobene. Poleg tega je sedaj hladnejši čas in bodo toplejše rokavice zagotovo prav prišle. Rokavice so podobno kot nogavice – nič ni lepšega kot si nadeti svež par 😉

MX ŠKORNJI

Izbira čelade, dresa in hlač zna biti zelo zahtevna, saj je izbira zelo odvisna od želj in okusa, medtem ko je izbira škornjev veliko lažja, saj so vsi kombinirani s črno ali belo s čimer se prilegajo vsaki barvi mx kompleta.

MX DRES

Dresi so prava potrošna roba. Po nekaj mesecih postanejo trajno zamazani, raztrgani, pa tudi trendi se spreminjajo. Na vas je samo, da poskrbite za pravo številko.

MOTO TORBA

Torba je pri motokrosu prava funkcionalna rešitev za vso orodje, opremo in oblačila. Tako bo v vsakem trenutku pripravljen na akcijo.

REMODEEZ

Smrada iz škornjev se je možno na prefinjen način znebiti z darilom, ki bo poskrbel, da bo neprijeten vonj izginil, obutev bo po vsaki vožnji osušil, glivicam in bakterijam pa rekel zbogom. Verjetno si mislite sedaj kakšno čudo je to – mr. remodeez za rokavice, čelade, škornje in torbe 😉

ORODJE

Kakovostno orodje ki vedno pride prav in še to pospravljeno v torbici, tako je vedno vse organizirano in na mestu. Le kdo bi se tega branil? 😉

STOJALO

Ima staro dotrajano stojalo? Ali pa bi imel dvižnega? Sanje pa so servisno dvigalo? Tako bo lahko lažje sam servisiral in popravljal.

RESTYLE KIT

Z restyle kompletom plastik bo naredil novejši izgled motorja, prijatelji pa WoW.

Še vedno iščete nekaj drugega? Pobrskajte po naši spletni trgovini. Verjamemo, da se pri nas zagotovo najde nekaj, kar bo vam in obdarovancu všeč.