Predstavljamo vam opremo, ki nikoli ne razočara…

ALPINESTARS R VENTURE 

R Venture je razvit in preizkušen v najbolj napornih pogojih kot je Dakar! R Venture jakne, dresi, hlače in rokavice ponujajo najvišjo stopnjo mobilnosti, udobja in vzdržljivosti še na tako dolgih in napornih enduro vožnjah.

JAKNE

Robustna in vzdržljiva jakna, ki je ne glede na to, ali je toplo ali hladno vreme popolna spremljevalka za daljše vožnje. Njeni prevkrivljeni rokavi zmanjšujejo utrujenost, več zdračnikov skrbi za to, da se v njej ne potimo, ima pa tudi snemljive rokave.

DRESI

Dres izpolnjuje kar Alpinestars obljublja – maksimalno udobje z visoko funkcionalnostjo. Poleg predvkrivljenih rokavov imajo dodatno ojačanost na komolcih in ramenih.

HLAČE

Hlače so izdelane za najzahtevnejše enduro podvige. Prevlečene so s premazom, ki skrbi za nepremočljivost, kljub temu pa nudijo optimalen pretok zraka in so namenjene so vsem vremenskim razmeram. ROKAVICE

Rokavice so trpežne in večnamenske – za enduro in motokros ,z visokim udobjem. Ojačane so na ključnih mestih, imajo premaz za boljši oprijem in 2mm oblogo na prstih.