Če iščete popolne motokros ali ATV škornje ali pa vsestranske nizke škornje, z odličnim razmerjem med kvaliteto in ceno, potem so Thor Blitz za vas idealna izbira.


Škornji Thor Blitz so zasnovani za vse vrste off-road voženj, z glavnima vodiloma- varnost in veliko udobje.

Kateri model Blitz škornje torej izbrati – MX, ATV ali LS?

Odvisno kaj in kje vozite. Če vzamemo najprej pod drobnogled MX in ATV modele. Na prvi pogled si delujejo isti, imajo podoben izgled, narejeni so iz istih materialov, z isto tehnologijo pretoka zraka, obojni dajejo optimalno zaščito in temperaturo v vseh vremenskih razmerah, so udobni in nastavljivi, da se kar se da dobro prilagodijo vsaki nogi.
Podplat pa je tisti, ki daje glavno razliko. MX Blitz imajo raven podplat, ATV različica pa ima globlji in posebno grob profil, ki se
odlično obnese pri enduro in ATV vožnjah, ter še posebno dobro v blatnem terenu.

Osnovni različici belih in črnih Thor MX Blitz in ATV Blitz škornjev vam je na voljo že za 159,95€, barvni pa za 169,95€.

MX Blitz škornji so na voljo tudi v različici otroških in ženskih škornjev.

Če pa ste med tistim, ki imate raje lažjo obutev, bolj udobno, vozite pitbike ali trial, potem morate poskusiti nizke škornje Thor Blitz LS.
Njihovo usnjeno ogrodje daje mobilnost in udobje, gleženj dodatno ščitijo varovalne ploščice, škorenj nudi dobro podporo stopalu, so tudi zračni in z nastavljivim zapiranjem.