Motokros torba za opremo in orodje je ena izmed najpomembnejših stvari ko gremo ‘furat’. Če ne menite tako pa boste dokaj hitro spoznali, kajti brez nje je oprema razkropljena, kakšna stvar ostane založena ali pa celo doma pozabljena.

Z motokros torbo za opremo in orodje ostane tudi vsa oprema v prvotnem stanju in je zaščitena pred morebitnimi poškodbami.

 

Z njo se vam ne bo več zgodilo, da boste odšli ‘furat’ s samo levim škornjem, brez čelade, rokavic, ščitnikov in druge opreme.

 

 

 

 

 

 

 

 

Prostor pa se bo našel tudi za kakšen rezervni del, orodje in ostale drobnarije. Med vsemi moto torbami se najdejo tudi takšne ki imajo številne delilnike, ločene prostore za čisto in umazano opremo, podlogo na katero stopite ko se preoblačite, z možnostjo pritrditve dirkalne številke, s teleskopskim ročajem in kolesi za lažje prenašanje.

 

 

 

 

 

 

Zato je mogoče prav letošnja pomlad pravi čas, da posežete po torbi ki vam bo služila za motokros in prosti čas. Izbira je velika – od takih z ročajem in kolesi do torb in potovalk, znanih imen Pro Circuit, Moose Racing, Thor, American Kargo in 100%.

Klikni tukaj za akcijsko ponudbo moto torb in nahrbtnikov.