FOX 70 je bencinski štirikolesnik, ki 5 letnikom nudi zabavno in športno preživljanje prostega časa.

kayo fox 70
avtomatik z električnim zagonom

Kayo Fox 70 je naš najmanjši štirikolesnik v naši ponudi. Namenjen je otrokom starim od 5 let dalje. Kot njegov večji brat Kayo 110 Raging Bull prihaja tudi Fox 70 od proizvajalcev Stomp pitbikes. O zmogljivosti in zanesljivosti teh angleških štirikolesnikov verjamemo, da ne rabimo izgubljati besed. V verjetje v kvaliteto priča tudi garancija, ki vam jo ponujamo ob nakupu za čas kar šestih mesecev.

kayo fox 70
z nadzorom nad hitrostjo

Fox70 ima električni zagon, 70ccm agregat in avtomatski menjalnik. Večina staršev skrbi hitrost štirikolesnika. Kayo Fox 70 ima poskrbljeno za omejitev hitrosti s pomočjo nastavljanja hoda ročke za plin. Prav tako je priložena še “cut-out” vrvica, ki ugasne vozilo v primeru padca oziroma snetja te vrvice.

Ker se Stomp Pitbikes zaveda negativnega vpliva hrupa na življenje ljudi in živali, je izpuh oblikoval tako, da je čim bolj tih in nemoteč .

Vas skrbi, da vam bo pranje delalo preglavice? Brez skrbi, Kayo 70 ima električno napeljavo narejena kakovostno, premišljeno in varno pred vdori vode. 

Skrbi so odveč tudi pri rezervnih in nadomestnih delih. Nudimo vam namreč kompletno podporo rezervnih delov in dodatne opreme za Kayo 70ccm in 110ccm štirikolesnike.

Priporočamo, da se otrok štirikolesnik vedno uporablja ob navzočnosti staršev. Prav tako, da otroku priskrbite vso zaščitno opremo, ki je potrebna. Le tako bo poskrbljeno za varnost in odgovornost.