Posipalci oziroma trosilniki za ATV in UTV vozila so odličen pripomoček skozi vso leto, tudi pozimi, ko se jim pridrižijo še plugi za ATV in UTV pa začnemo komaj čakati zimo.

Posipalec MOOSE UTILITY DIVISION nam olajša delo bodisi pri trosenju semen, gnojil, pesticidov ali pozimi sredstev za taljenje ledu. Z njim lahko spremenimo mučno v veselje.

Dajemo vam 4 razloge zakaj izbrati posipalec/trosilnik MOOSE UTILITY DIVISION?

1, Visoka kakovost – izdelan izt visokokakovostnega materiala v celoti – od lijaka do najmajših delov

2. Trajnost – stabilno ogrodje, ki se ne upogiba zaradi teže, lijak je sposoben prenesti vsebino

3. Delovanje – posipavanje poteka gladko brez težav

4. Preprostost – preprosta in hitra montaža ter demontaža brez presenečenj (vse vključeno)

Za omenjen posipalec/trosilnik vam je na voljo tudi pokrivalo 

Kaj pa pravite na to, da vam letos nebi bilo potrebno kidati snega? In bi se raje popeljali ATVjem in združili užitek s koristnim? 🙂


Na štirikolesnik ATV ali UTV preprosto namontirajte kvaliten plug. S plugi MOOSE UTILITY DIVISION bo postalo tudi odstranjevanje snega veselje! Pa ne samo snega, med letom lahko z njim potiskate tudi pesek, zemljo in drugo. Vsi MOOSE UTILITY DIVISION plugi iz naše ponudbe vključujejo montažni set in potrebne adapterje v celoti izdelane v Ameriki! So natančne in kvalitetne izdelave, narejeni robustno! Klikni tukaj za več info. 

Če pa morate še kaj zapeljati po snegu pa imamo za vas prikolico za vleko po snegu. 

Prikolica za vlečenje po snegu MOOSE UTILITY DIVISION Cargo Tub ima ojačano rebrasto dno, ki zdrži vse terene. Kompatibilna pa ni le z ATV, temveč tudi z motornimi sanmi. Dimenzija: 142 cm x 66 cm x 24 cm Narejeno v ZDA!

Še več izdelkov za zimo najdete TUKAJ

Omogočamo vam tudi NAKUP na OBROKE! Več info: https://www.pitbike.si/obrocno-placilo-leanpay-motocross